Geschiedenis

GESCHIEDENIS

Transportbedrijf van Ziel B.V. is gestart in 1985 door Klaas van Ziel, belangrijke pijler binnen zijn onderneming was destijds het vervoer van zeecontainers door Nederland en Belgie.

Al snel is hij in aanraking gekomen met het vervoer per tankwagen, in 1986 werd dan ook eerste rit per tankwagen uitgevoerd door Klaas van Ziel.

Al snel kwam Klaas van Ziel in aanraking met een fabriek in Belgie, waarna hij werd gevraagd de bevoorrading van deze fabriek op zich te nemen. De fabriek in Belgie maakte een enorme groei door, wat  resulteerde in een sterke toename van het aantal vrachtwagens

STERKE GROEI

Eind 2008 werd besloten om zich verder te specialiseren op het gebied van (gevaarlijke) chemicaliën, in dit jaar kreeg Klaas van Ziel versterking van zijn zoon Bart van Ziel, die zich voornamelijk richtte op acquisitie en planning. Deze acquisitie heeft gezorgd voor een sterke groei tussen 2008 en 2011 , waardoor ook Nico van Ziel is toegetreden tot Transportbedrijf Van Ziel B.V.

FAMILIEBEDRIJF

Transportbedrijf Van Ziel is een echt familiebedrijf, wat wordt gekenmerkt door korte lijnen, en heldere afspraken. Onze slogan welke op elke truck terug te vinden is, luidt dan niet voor niets “It pays to Care”, wat niets anders betekent dan zorgen voor, klanten, materieel en personeel.

Klaas van Ziel

Adviseur

Bart van Ziel

Nico van Ziel

Sales en Equipment

Email Nico

Marja van Ziel

Adviseur